Afsluiting Yoga Challenge

IMG-20190928-WA0042
De feestmaand zit er op, zaterdag sloten we de Yoga Challenge met z’n allen af. Na 1 maand gedisciplineerd buffelen hebben we ervaren hoeveel je dat wel niet oplevert. De spieren zijn sterker geworden, de schouders losser en/of de conditie ging omhoog. En niet te vergeten: het vertrouwen in je eigen kunnen. Er is zelfs geoefend met een blinddoek op om de focus en de balans te vergroten. IMG-20190928-WA0002
Geweldig gedaan allemaal!

Bij de gezamenlijke aftrap maakten we ons lichaam ‘wakker’ met Meridian Tapping, vervolgens kwamen alle activiteiten groepsgewijs aan bod. Omdat er nu eenmaal op zaterdag ook gewerkt moet worden, stuurde een aantal Challengers vrijdag al foto’s en filmpjes in van jullie vorderingen – ik heb ervan genoten, het was zó mooi om te zien!
Sommigen verklaarden nog door te zullen gaan met oefenen, omdat de vorderingen nu al zo bemoedigend zijn. Doen! Want dit wil je toch niet meer kwijt?

IMG_20190928_112258476Onder alle volhouders verlootte coach en masseur Julia Tomassen (http://www.bukahati.nl/) maar liefst 5 cadeaubonnen voor een massage. Dankjewel, Julia!

 

 

IMG_20190929_114650976

 

 

 

 
Wij feliciteren de gelukkigen: Bartine, Kitty, Marion, Danielle en Ingrid, jullie mogen na al dit harde werken straks ontspannen bij Julia op de bank🤩

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: