Nieuws

We zijn weer begonnen!

De vakantie is voorbij en dus staan de deuren aan de Rijksweg 60B in Duiven weer wagenwijd voor jullie open. Je kunt weer wekelijks (of als je wilt een keertje vaker?) terecht voor Yin yoga, ‘gewoon’ Hatha yoga of Dynamische yoga. Yoga is geschikt voor mannen, vrouwen en alles wat er tussenin zit en voor mensen van jong tot ouder.
Denk je nu bij jezelf: “Yoga, nah…dat is toch van ‘met je benen in je nek’ – da’s niks voor mij hoor”? Wel nee, je hoeft niet enorm lenig te zijn om mee te kunnen doen. Sterker nog, juist voor mensen die minder lenig zijn is yoga een goede optie, want de meeste oefeningen kun je op verschillende manieren uitvoeren en meer soepelheid komt in de loop van de tijd wel. Je bent van harte welkom, meld je aan voor een proefles en kom lekker meedoen!
Doe je al yoga bij Yogastudio Kamala, maar weet je nog een vriend/vriendin/buurman/buurvrouw/collega die nieuwsgierig is naar wat yoga voor je kan doen? Neem die persoon gezellig mee voor een proefles! (wel even aanmelden via Momoyoga).
Ik verheug me alvast op jullie (terug)komst, dan gaan we samen werken aan meer rust, kracht en flexibiliteit. Tot binnenkort, liefs, Lidy

Nieuwe, grotere lesruimte!

Dat was weinig carnavallen en veel klussen tijdens de krokusvakantie, maar dan heb je ook wat. Niet in de laatste plaats dankzij de inzet van de nodige hulptroepen kan ik vanaf 7 maart lesgeven in mijn nieuwe lesruimte. Ik ben er zó blij mee!

Het was een interne verhuizing, dus het adres blijft hetzelfde: Rijksweg 60B.
Ik hoop jullie binnenkort allemaal weer te mogen ontvangen. De eerste groep vanochtend was in ieder geval al enthousiast!

Liefs Lidy

Herfstvakantie

Het herfstvakantie en de komende week zijn er geen lessen. Geniet van de herfst, ga lekker naar buiten als het weer het toelaat.
Of trek je niks van de regen aan want Regen is natte confetti (ik heb ‘m niet zelf verzonnen maar het klinkt wel feestelijk, toch?)

Vanaf maandag 1 november zie ik jullie weer graag terug op de yogamat. Tot dan!

Hatha en Yin via ZOOM

Wie doet er mee? Ook als je niet op je handen gaat staan: voor de duur van deze lockdown geef ik voortaan hatha yoga op dinsdagavond 19:30 uur en yin yoga op woensdagavond 19:30 uur. Als altijd boek je je les via Momoyoga, daarin vind je vanaf een half uur voor aanvang de link waarmee je kunt deelnemen aan de les. Heb je vragen? Neem gerust contact op! Liefs, Lidy

Tijdelijke sluiting tot 19 januari

Vanwege de nieuwe lockdown is de yogastudio tijdelijk gesloten tot 19 januari.
Wil je ondertussen toch iets aan yoga wil doen, dan kun je een youtube-filmpje boeken met een yogales naar keuze.
Voor nieuwe yogaliefhebbers: zou je ná die periode een proefles willen doen of heb je andere vragen? Dan ben je van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen.

Fijne feestdagen allemaal en hou het maar gezond! Ik mis jullie nu al;)
Liefs, Lidy

Gedeeltelijke lockdown

Vanwege de per 3 november aangescherpte corona-maatregelen, is het lesrooster van Yogastudio Kamala drastisch ingeperkt en zijn de groepen verder teruggebracht naar 2 deelnemers, in ieder geval t/m 18 november.
Wil je een proefles doen? Plan die dan graag niet in deze periode, maar neem contact op met Lidy. Dankjewel!

Veilig en gezond yoga doen

Yogastudio Kamala beschikt vanaf nu over een krachtige luchtreiniger.
Deze luchtreiniger met vijfvoudige werking vangt niet alleen fijnstof, pollen en andere verontreinigingen uit de lucht, wat natuurlijk fijn is voor iedereen met astma of allergieën. Wat nog zeker zo belangrijk is in deze tijd: het HEPA-filter en de ionisator helpen alle bacterïen en virussen in de lucht om zeep!
Zo weet je zeker dat je bij ons op een veilige en gezonde manier yoga kunt doen.

Lekker weer de mat op!

Vanaf 24 augustus staan de deuren van Yogastudio Kamala weer wijd voor jullie open. Het is dus nu tijd om je lessen te gaan boeken.
Voorlopig zijn de groepen kleiner, dat vinden de meesten van jullie reuze prettig, maar dat betekent ook : vol=vol, dus zorg dat je erbij komt.


Nieuw dit seizoen zijn de lessen op de dinsdagochtend: Mindful yoga (ontspanning, meer vitaliteit én rust in je hoofd) en Herstel yoga.
Herstel yoga is bij uitstek geschikt voor mensen die aan het genezen zijn na een operatie, te maken hebben met een ernstige/chronische ziekte of te kampen hebben met een burn out of een blessure. In deze les wordt gewerkt vanuit de gedachte dat een lichaam pas kan gaan herstellen als het eerst ontspant.
Beide lessen worden gegeven door Marga Zoethout.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑