Nieuws

Examenstress? – Relax! met yoga voor jongeren

adult blur business close up

Stress?
Zit je bijna voor je eindexamen en zie je daar tegenop? Of heb je van al het werken achter je laptop misschien ook last van je schouders en nek? Dan kun je tussen alle gestudeer door wat ontspanning wel gebruiken.

Relax!
In de aanloop naar de examentijd staan je hersenen bijna voortdurend op ‘ON’,  je propt steeds meer kennis in je hoofd. Dat is op zich niet erg, maar weet je af en toe nog de ‘pauze-knop’ van je hersenen te vinden, zodat je weer kunt ontspannen?

Doe mee met YOGA VOOR JONGEREN:
Met een fit lichaam en een uitgerust hoofd kun je beter leren en presteren. Zó gaan we daar aan werken: vanaf 26 maart gaan we 5 dinsdagmiddagen van 17:00-18:15 uur yogaoefeningen doen, waar je soepeler en sterker van wordt. Daarnaast doen we oefeningen met de adem en gaan we het stil laten worden in je hoofd.

Zo krijg je meer zelfvertrouwen en meer rust in je hoofd.
Yoga doe je ook gewoon voor je plezier, af en toe mag er best gelachen worden!

Meld je aan via kamalayoga.nl/momoyoga of als je nog vragen hebt, kun je natuurlijk contact op nemen met Lidy: 06-17377245 of info@kamalayoga.nl.
Kosten voor 5 lessen: € 50,-

Tot ziens op de yogamat in Yogastudio Kamala, Rijksweg 60B in Duiven, ik zie uit naar je komst!

 

 

 

Foto door Nguyen Nguyen op Pexels.com

 

 

Krokusvakantie

krokussenVanaf vandaag is het tot en met 10 maart Krokusvakantie bij Yogastudio Kamala.
Feestneuzen op voor de carnavallers en ook alle anderen een fijne week gewenst!
De lessen starten weer in de week vanaf 11 maart, dan zie ik jullie graag weer terug.
Groetjes! Lidy

Meld je aan: 26 januari XL-les

 

Op zaterdagochtend 26 januari van 10:00-12:00 uur gaan we er lekker tegenaan met een XL-les dynamische yoga. ‘Ontspanning door inspanning’ 😉 en omdat deze les langer duurt, is er meer tijd om de houdingen langer aan te houden en verder uit te diepen, zodat je verder komt in je yoga practice. De les wordt afgesloten met meditatie.

DSC07600
Doe je ook mee? Meld je aan via Momoyoga (te vinden op kamalayoga.nl  onder ‘Boek nu je nieuwe yogales via Momoyoga’ of via de app). Tot dan!

Lekker makkelijk

Vanaf nu kun je zelf inschrijven, lessen boeken en wijzigen. Wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Ga naar het lesrooster via de widget op deze website of download de app Momoyoga. Daar maak je je account aan en kies je een abonnement en plan je je lessen in. We zien elkaar op de mat!
momo

Lijkt het op het eerste gezicht toch niet meteen zo ‘lekker makkelijk’?
Neem dan contact met Lidy op, dan zoeken we samen een oplossing.

Tweede les op maandagavond

Wederom: Welkom nieuwe Kamala-yogi’s en -yogini’s! Voortaan is er om 20:30 uur een tweede les op de maandagavond, dan doen we hatha yoga. De yin-yang les start voortaan wat eerder, om 19:00 uur.
DSC07679Mensen van de les om 20:30, let op: de deur naar de yogastudio doe ik open als we met de eerste groep aan de thee toe zijn. Mocht de deur zo tegen 20:20 nog dicht zijn, geen nood! Dan ben je niet te laat en er is wel degelijk les en ben je natuurlijk van harte welkom. Als je dan nog heel eventjes wacht, zal ik snel voor je open doen.

In de les van 20:30 uur zijn nog een paar matjes vrij, dus als je nog geen Kamala-cursist bent en het lijkt je wel wat om yoga te doen, neem contact op met Lidy voor het plannen van een proefles!

Happy Halloween!

Ook vandaag gaan we natuurlijk de mat op om te werken aan een gezond, flexibel en sterk lichaam. Halloweenvierders, veel plezier allemaal!Happy Halloween

Een frisse start van je dag

Yeeeej!! Natuurlijk kun je yoga doen op ieder moment van je dag dat je maar uitkomt, maar hoe lekker is het niet om je dag ermee te starten? DSC07600

Laat je lichaam voor ‘de tweede keer wakker worden’, daar heb je vervolgens de hele dag verder plezier van!
Je kunt bij Yogastudio Kamala drie keer per week terecht voor een ochtendles: op maandag, woensdag en vrijdag, telkens om 9:30 uur.
Iets voor jou? Laat maar weten, ik hou vast een matje voor je vrij!

Herfstvakantie

Zooo… na een wervelende start van het nieuwe seizoen is het nu tijd om even gas terug te nemen en vieren we met z’n allen HERFSTVAKANTIE.

20170929_153849

Veel plezier allemaal! Na nog een paar zomerse dagen krijgen we volgende week wat ik altijd noem ‘typisch herfstvakantieweer’: zonnetje/wolkje/bui(tje). Heerlijk weer om lekker uit te waaien! Vanaf maandag 22 oktober starten de lessen weer en zie ik jullie graag weer terug op de yogamat. Namaste!

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑