Nieuws

Herfstvakantie

Het herfstvakantie en de komende week zijn er geen lessen. Geniet van de herfst, ga lekker naar buiten als het weer het toelaat.
Of trek je niks van de regen aan want Regen is natte confetti (ik heb ‘m niet zelf verzonnen maar het klinkt wel feestelijk, toch?)

Vanaf maandag 1 november zie ik jullie weer graag terug op de yogamat. Tot dan!

Hatha en Yin via ZOOM

Wie doet er mee? Ook als je niet op je handen gaat staan: voor de duur van deze lockdown geef ik voortaan hatha yoga op dinsdagavond 19:30 uur en yin yoga op woensdagavond 19:30 uur. Als altijd boek je je les via Momoyoga, daarin vind je vanaf een half uur voor aanvang de link waarmee je kunt deelnemen aan de les. Heb je vragen? Neem gerust contact op! Liefs, Lidy

Tijdelijke sluiting tot 19 januari

Vanwege de nieuwe lockdown is de yogastudio tijdelijk gesloten tot 19 januari.
Wil je ondertussen toch iets aan yoga wil doen, dan kun je een youtube-filmpje boeken met een yogales naar keuze.
Voor nieuwe yogaliefhebbers: zou je ná die periode een proefles willen doen of heb je andere vragen? Dan ben je van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen.

Fijne feestdagen allemaal en hou het maar gezond! Ik mis jullie nu al;)
Liefs, Lidy

Gedeeltelijke lockdown

Vanwege de per 3 november aangescherpte corona-maatregelen, is het lesrooster van Yogastudio Kamala drastisch ingeperkt en zijn de groepen verder teruggebracht naar 2 deelnemers, in ieder geval t/m 18 november.
Wil je een proefles doen? Plan die dan graag niet in deze periode, maar neem contact op met Lidy. Dankjewel!

Veilig en gezond yoga doen

Yogastudio Kamala beschikt vanaf nu over een krachtige luchtreiniger.
Deze luchtreiniger met vijfvoudige werking vangt niet alleen fijnstof, pollen en andere verontreinigingen uit de lucht, wat natuurlijk fijn is voor iedereen met astma of allergieën. Wat nog zeker zo belangrijk is in deze tijd: het HEPA-filter en de ionisator helpen alle bacterïen en virussen in de lucht om zeep!
Zo weet je zeker dat je bij ons op een veilige en gezonde manier yoga kunt doen.

Lekker weer de mat op!

Vanaf 24 augustus staan de deuren van Yogastudio Kamala weer wijd voor jullie open. Het is dus nu tijd om je lessen te gaan boeken.
Voorlopig zijn de groepen kleiner, dat vinden de meesten van jullie reuze prettig, maar dat betekent ook : vol=vol, dus zorg dat je erbij komt.


Nieuw dit seizoen zijn de lessen op de dinsdagochtend: Mindful yoga (ontspanning, meer vitaliteit én rust in je hoofd) en Herstel yoga.
Herstel yoga is bij uitstek geschikt voor mensen die aan het genezen zijn na een operatie, te maken hebben met een ernstige/chronische ziekte of te kampen hebben met een burn out of een blessure. In deze les wordt gewerkt vanuit de gedachte dat een lichaam pas kan gaan herstellen als het eerst ontspant.
Beide lessen worden gegeven door Marga Zoethout.

1 juli: we zijn er klaar voor!

Eind juni al vakantie? Neee…toch? We zijn net lekker weer op stoom, dus we gaan nog even door en bovendien kan dat vanaf 1 juli ook weer binnen!
We werken volgens het coronaprotocol van de Vereniging Yogascholen Nederland en de adviezen van het RIVM, dus:
De boel is gepoetst, de tape is geplakt, we hebben de nodige desinfecterende middelen ingeslagen, de horren zijn vernieuwd, de lesgroepen verkleind en we houden 1,5m afstand.

 

En we hebben meteen iets NIEUWS voor jullie: vanaf dinsdag 7 juli geeft Marga op de dinsdag ochtend Mindful Yoga, laat je verrassen!
De lessen Yin Yoga en Mindful Yoga vinden in juli standaard binnen plaats, de andere lessen zullen, als het weer een beetje meewerkt, nog in de achtertuin gegeven worden.

Wij zijn er klaar voor, Marga en ik zien er naar uit om jullie ook weer binnen te ontmoeten op de yogamat!

Liefs, Lidy

Hoera, we gaan weer beginnen!

Vanaf dinsdag 2 juni gaan we weer de yogamat op, buiten, in de achtertuin bij de yogastudio. Vanzelfsprekend is er aan alle kanten gedacht aan coronapreventie. Hoe we dat aanpakken, lees je op de website onder de tab Cursusinformatie.DSC07600

Waarschijnlijk hebben jullie de yoga net zo gemist als dat ik jullie gemist heb, want de lessen zaten allemaal binnen de kortste keren nagenoeg volgeboekt.
Dus als je het nog niet gedaan hebt, boek je les of plaats jezelf op de wachtlijst. Bij voldoende mensen op de wachtlijst gaan we uitbreiden met het aantal lessen.

Ook proeflessers zijn weer van harte welkom.
Marga en ik verheugen ons er enorm om jullie (weer) te zien, tot binnenkort!

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑