Ontspannen met Meridian Nidra

rivierMaandag 30 december laten we alle decemberstress van ons af glijden tijdens een XXL-ontspanning met Merdian Nidra. Meridian Nidra is een variant op yoga nidra waarbij we in gedachten de hoofdmeridianen in ons lichaam nalopen.
Je vindt de lessen in Momoyoga in het lesrooster en kunt ze boeken met je lopende strippenkaart of abonnement. Meridian Nidra boeken met een losse les kan natuurlijk ook. Is de les al volgeboekt? Zet jezelf op de wachtlijst, dan kan ik bekijken of er nog een extra les bij kan komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: