Yoga Challenge gaat van start

Deze week hebben we (bijna) allemaal onze nulmeting gedaan en ons persoonlijke doel gekozen. Ben je deze week niet in de les geweest, maar wil je toch nog meedoen? Stuur me dan een appje of een mailtje, dan regelen we dat. Vanaf morgen (zaterdag 31 augustus) gaan we aan de bak! Ik doe ook mee, komt er dan eindelijk, eindelijk misschien toch nog eens iets van een heel bescheiden sixpackje, al is het een heel kleintje maar? We zullen zien! Go-go-go!! Veel plezier en succes allemaal en bedenk nog eens:

-Het is een challenge. Je gaat een uitdaging aan met jezelf, het is geen wedstrijd. Het gaat om de winst die je behaalt vanaf jouw startpunt,  dat maakt jou altijd een ‘winnaar’.
-Daag jezelf dus uit, maar wees niet hard voor je lichaam.  Hou je aan je oefenschema en oefen met een (bijna) lege maag. Mocht je toch ergens pijnklachten krijgen, anders dan een normaal beetje spierpijn, neem contact met me op, dan bekijken we hoe we je training aan kunnen passen.

yogakat 2
-Onduidelijkheden bij het lezen van mijn yoga stick figures? > Stuur me een berichtje of vraag het in de les.
-Zaterdag 28 september tussen 10:00 en ca. 11:00 uur sluiten we de challenge af en bekijken we hoe we er dan voorstaan. Vakantiegangers onder de cursisten sturen mij op vrijdag 27 september een filmpje (de plankers, zonnegroeters) of een foto (andere opties: o.a. hamstrings, borst-/schouderopeners).
-De zonnegroeters/maangroeters doen hun serie op de laatste dag 5 minuten met een blinddoek voor! Als je dat vanaf week 3 en 4 gaat oefenen, doe je meteen wat goeds voor je balans en je focus!
-Onder de volhouders verloot Julia Tomassen (Buka Hati) maar liefst 5 cadeaubonnen voor een massage!

Tip: vanaf maandag 2 september gaat de prijsvraag Wat Is Dit? van start!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: