2e woensdag Yoga in het Gras

DSC07534Zoals het er nu uitziet kunnen we woensdag 31 juli om 10:00 en 19:00 uur naar buiten voor de zomerlessen yoga. Doe je (weer) mee? Je zou ook je partner, vriend, vriendin of buurvouw eens mee kunnen nemen voor een proefles!

Boek je les via Momoyoga en hou de berichtgeving over de locatie, i.v.m. het weer in de gaten (website, FB, Momoyoga): als het regent wordt de les gegeven aan de Rijksweg 60B. Meer info over Yoga in het gras: https://kamalayoga.nl/2019/06/03/yoga-in-het-gras-2/ Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: