We zijn weer begonnen!

De vakantie is voorbij en dus staan de deuren aan de Rijksweg 60B in Duiven weer wagenwijd voor jullie open. Je kunt weer wekelijks (of als je wilt een keertje vaker?) terecht voor Yin yoga, ‘gewoon’ Hatha yoga of Dynamische yoga. Yoga is geschikt voor mannen, vrouwen en alles wat er tussenin zit en voor mensen van jong tot ouder.
Denk je nu bij jezelf: “Yoga, nah…dat is toch van ‘met je benen in je nek’ – da’s niks voor mij hoor”? Wel nee, je hoeft niet enorm lenig te zijn om mee te kunnen doen. Sterker nog, juist voor mensen die minder lenig zijn is yoga een goede optie, want de meeste oefeningen kun je op verschillende manieren uitvoeren en meer soepelheid komt in de loop van de tijd wel. Je bent van harte welkom, meld je aan voor een proefles en kom lekker meedoen!
Doe je al yoga bij Yogastudio Kamala, maar weet je nog een vriend/vriendin/buurman/buurvrouw/collega die nieuwsgierig is naar wat yoga voor je kan doen? Neem die persoon gezellig mee voor een proefles! (wel even aanmelden via Momoyoga).
Ik verheug me alvast op jullie (terug)komst, dan gaan we samen werken aan meer rust, kracht en flexibiliteit. Tot binnenkort, liefs, Lidy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: