15 juni Open Huis

Zaterdag 15 juni, van 13:30 – 17:00 uur is er Open Huis aan de Rijksweg 60B.
Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Om 14:00 uur en 15:00 uur geef ik een korte, gratis yogales. Als je wilt, kun je dan ervaren hoe het in een yogales toegaat. Trek wat makkelijks aan en doe gezellig mee!
event 15 juni

Ook bij de Kinderfysio en bij Curves staan de deuren voor je open die middag. Daarnaast zijn er nog andere deelnemers met een bruisend aanbod, dus kom vooral langs: o.m. sieraden, kleding, lekkere hapjes, schoonheidsverzorging en schilderijen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: