‘Duuve te gek!’ was weer gezellig

Afgelopen zonnige zondag was het weer Duuve te gek!, de Duivense variant van de Uitmarkt. Wat was het weer gezellig! De ene helft van Duiven presenteerde zich aan de andere helft, als je kijkt naar het aantal kramen en de grote opkomst aan bezoekers. Verenigingen, clubs, sportscholen, muziek. En tja wat betreft dat laatste: ook ik bouwde in het centrum mijn kraam op:

IMG_20181002_100109_050

Zoals je ziet, zonnetje erbij, geschikte buren, wie doet je wat, laat de mensen maar komen, toch? Dacht ik. Tot de sound check begon van een andere deelnemer een stukje verderop… Mensen van de organisatie van Duuve te gek! stelden voor om een gunstiger plek te zoeken en domweg samen de hele kraam te verhuizen. Zo gezegd, zo gedaan (dankjewel dame en heren):

IMG_20181002_100150_484

Dat was een goed actie! De belangstellenden bleven maar komen en hierbij verwelkom ik de groep mensen die de komende maand komt proberen welke yogales het best bij hen past. Fijn dat jullie er zijn!

IMG_20181002_100207_135

Heb je Duuve te gek! gemist en wil je je ook yoga gaan doen? Geen probleem, je kunt je nog steeds aanmelden. Op de ochtenden is er zeker nog plek, de avondgroepen beginnen aardig vol te lopen. Maar bij voldoende aanmeldingen bekijk ik op welke avond(en) er een tweede les gepland kan worden. Ik hoor het graag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: